Mijn blogs zijn open, puur, eerlijk en gewoon zoals ik het ervaar. Door mijn kwetsbaarheid te tonen, hoop ik dat anderen ook hun eigen kwetsbaarheid durven te tonen. Want alleen dan ontstaat er een echt gesprek, echte verbinding en een opening voor vernieuwing, verandering, creativiteit en magie.

Wil je op de hoogte blijven van mijn blogs? Schrijf je dan in voor de
nieuwsbrief!
Stacks Image 2852

BE AND OWN YOURSELF

Wow wat een maand. Ik had nooit durven dromen dat ik op mijn aanbod zoveel reacties zou krijgen en dat mijn agenda afgelopen maand helemaal vol zou staan met afspraken. Het was genieten, het stroomt eindelijk na al die jaren van innerlijk werk! En zo gaaf dat dit nu ook allemaal bij mij aan huis, op mijn krachtplek, de schouw, mag plaatsvinden. Wie had dat een jaar geleden kunnen bedenken? Nou ik niet.
Lees meer...
Stacks Image 3000

Een rouwbrief naar mijzelf

Soms zijn er van die momenten dat je niet meer
weet wie of wat je bent, wat je kan, wat je te doen hebt,
waar het naar toe gaat.
Een periode van totale leegte,
een leegte die ik alleen maar kan accepteren,
hoe lastig ook.
Lees meer...
Stacks Image 2987

Mother Rainbow

Wat heeft het lang geduurd voordat ik weer van me kon laten horen. Dat het zo stil was betekent niet dat er niks is gebeurd.
Lees meer...
Stacks Image 2891

Improving people's lives

Ik vind het persoonlijk wel een ding. Je moet als ondernemer vooral zichtbaar zijn, want als je dat niet bent, dan weet niemand wat je doet en wie je bent, en kun je ook geen omzet binnen halen.
Lees meer...
Stacks Image 2930

Ken je mij, wie ben ik dan?

Ken je mij, wie ben ik dan? De eerste regel van het prachtige lied van Trijntje Oosterhuis. Een lied dat mij raakt, omdat ik jarenlang eigenlijk niet wist wie ik was.
Lees meer...
“Wees geen poel met stilstaand water, maar een bron die overstroomt.”

- Paulo Coelho -