BIJZONDERE KRACHTPLEKKEN

Eén van de dingen die ik echt al jaren wil en inmiddels doe, is mensen meenemen naar bijzondere krachtplekken op deze wereld. Dat kan in Nederland zijn, maar ook ergens aan de andere kant van de wereld. Vooral de plekken op deze wereld waar de oude stammen zich bevinden, trekken mij aan. Het klinkt misschien gek, maar het voelt alsof ik een soort westerse medicijnvrouw, een sjamaan ben, die heel graag de oude wijsheid van bijvoorbeeld de Aboriginals, de Zoeloe’s, de indianen uit Amerika, de bushmen uit Namibië, de Massai uit Afrika, dichterbij wil brengen. Alsof ik een brug mag slaan tussen de oude wijsheid en de wijsheid van de westerse maatschappij.

Tijdens de reizen merk je dat een bepaalde kracht- of natuurplek enorm veel doet voor jouw persoonlijke groei, bewustzijn en heling van blokkades. De natuur brengt je rust en ruimte, en is een van de meest mooie reflectiemiddelen die er is. Door verbindingen aan te gaan met jezelf, je reisgenoten, de natuur, de oude wijsheid en de energie van die specifieke plek, kom je nog meer in je eigen kracht. Elke keer weer vinden er magische transformaties plaats, die niet in woorden uit te drukken zijn.
Wil je op de hoogte blijven van de reizen die ik maak en nog gaan komen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

“Pas als je de moed toont je weg te gaan, toont de weg zich aan jou.”

- Paolo Coelho -HELINGSREIZEN MET KIBOKO

• Wil jij ook een keer met mij mee op reis naar een bijzondere bestemming op deze wereld?
• Wil je ervaren wat krachtplekken met je doen?
• Wil je een bijzondere energetische en spirituele ervaring opdoen?
• Wil je iets veranderen in je leven, maar krijg je het tot op heden niet voor elkaar? 
• Sta je open om jezelf te helen en te transformeren?
• Ben je toe aan avontuur en onverwachte ontmoetingen?
• Voel je je aangetrokken tot een bepaald land (bijvoorbeeld: Zuid-Afrika, Namibië, Peru, Amerika (indianen), Mongolië, Groenland, Papua Nieuw-Guinea, Australië)?

Laat het me weten!

Elke reis heeft een bepaalt thema.

Zo zijn we in 2017 naar het Venda gebied in Zuid-Afrika afgereisd. Het thema van deze reis was: Mannelijke en vrouwelijke energie in balans.

In 2019 zijn we naar de Bushman in Namibië & Botswana geweest. Het thema van deze reis was verbinding.Naar alle verwachting gaan we begin 2021 weer naar Namibië, een andere plek dan in 2019. Het thema van deze reis is liefde.


FOTO-IMPRESSIE VERBINDINGSREIS NAMIBIë / BOTSWANA MAART 2019

In maart 2019 gingen we naar Namibië/Botswana.
Daar brachten we een bezoek aan de Bushmen in Noordoost Namibië en de 60.000 jaar oude rotstekeningen in Botswana.

Het thema van deze reis was: Liefde & Verbinding

Stacks Image 1758
Stacks Image 1768
Stacks Image 1763
Stacks Image 1773
Stacks Image 1778
Stacks Image 1914
Stacks Image 1924
Stacks Image 1919
Stacks Image 1929
Stacks Image 1934
Stacks Image 1888
Stacks Image 1898

FOTO-IMPRESSIE HELINGSREIS ZUID-AFRIKA 2017

Stacks Image 1860
Stacks Image 1865
Stacks Image 1870
Stacks Image 1875
Stacks Image 1880
Stacks Image 1784
Stacks Image 1789
Stacks Image 1794
Stacks Image 1799
Stacks Image 1804
Stacks Image 1810
Stacks Image 1815
Stacks Image 1820
Stacks Image 1825
Stacks Image 1830


PERSOONLIJKE TRANSFORMATIEREIZEN MET DE WIJZE REIZIGER

Is de helingsreis nog wat te uitdagend, maar wil je je wel persoonlijk verder ontwikkelen, houd je van reizen en natuur en heb je behoefte aan rust en ruimte voor jezelf? Dan is een persoonlijke transformatiereis misschien wel iets voor jou.

De natuur is vaak een enorme goede bron voor nieuwe inzichten, creativiteit en het zien van nieuwe mogelijkheden. Het is een perfecte bestemming voor als je in de dagelijkse praktijk tegen patronen aanloopt, even geen passende oplossing meer kan vinden, veel in je hoofd zit en weinig contact meer hebt met je gevoel.

De persoonlijke transformatiereizen die ik met mijn collega’s van De Wijze Reiziger organiseer, brengen kleine, gelijkgestemde groepen naar bijzondere en magische bestemmingen wereldwijd. Daar begeleiden we jou in jouw unieke transformatieproces. Ook de fysieke en mentale ervaringen zorgen ervoor dat je grote stappen maakt in jouw ontwikkeling.

Je kunt als individu en als team aan deze reizen deelnemen. Wil je op reis dicht bij huis of juist naar de andere kant van de wereld? Wil je een paar dagen of een hele week? Alles is mogelijk, ook maatwerk.

Verken
hier onze programma’s naar o.a. Zuid-Afrika, IJsland en Slovenië. Wil je meer weten? Mail dan naar: mirjam@dewijzereiziger.nl

Blog over de reis:
'De puzzel van de passies!'WAT ZEGGEN DE DEELNEMERS?

Wat deelnemers over de verschillende reizen zeggen:

“Herboren, stevig op de grond met een vredig gevoel en rotsvast vertrouwen. Dat zijn de woorden die me nu te binnen schieten na een prachtreis in een overweldigende omgeving waar het aardse de sterren raakt. Mijn hoofd voelt lichter en mijn voeten steviger op de grond; wat een andere omgeving en intensieve persoonlijke begeleiding al niet kan doen.

Mirjam is een coach met een groot hart dat ze openstelt voor haar coachée zonder vooroordelen. Wandelend weet ze je te prikkelen om antwoorden te vinden op vragen waarvan je zelf niet wist dat je er een antwoord op zocht. Oprecht en nieuwsgierig vraagt ze door tot de kern (en dat had ik nodig).”

Cindy vd H.
“Een onuitwisbare ervaring, in een prachtige magische omgeving. De belevenissen waren heftig en confronterend. Ik werd geholpen om door mijn oude pijnen, angsten en verdriet te gaan en hierdoor kon ik juist weer verder groeien. Een reis om nooit te vergeten, om vast te houden, te herbeleven om zo weer over te doen.”

Sacha J.
“Mirjam heeft mij geleerd om te vertrouwen op mijn gevoel en mijn lichaam en niet alleen op mijn ratio.
Hierdoor kan ik meer met een open blik de wereld in kijken en voel ik me rustiger en zekerder.

Ze laat je je eigen weg volgen waarna je samen uitkomt op de plek waarvan zij al wist dat we daar heen zouden gaan.”

Maud V.
“Inspirerend en onbeschrijfelijk, pure en ongerepte natuur. De reis en de begeleiding hebben mij geholpen om bepaalde thema’s in Zuid-Afrika te laten. Daarvoor heb ik vertrouwen, liefde en kracht mee terug genomen naar Nederland.”

Britt v/d H.
“Look deep into nature and you will understand everything better.”

- Albert Einstein -