Mijn blogs zijn open, puur, eerlijk en gewoon zoals ik het ervaar. Door mijn kwetsbaarheid te tonen, hoop ik dat anderen ook hun eigen kwetsbaarheid durven te tonen. Want alleen dan ontstaat er een echt gesprek, echte verbinding en een opening voor vernieuwing, verandering, creativiteit en magie.

Wil je op de hoogte blijven van mijn blogs? Schrijf je dan in voor de
nieuwsbrief!
Stacks Image 2865

Wat hebben jouw fysieke klachten en je voorouders met elkaar gemeen?

Een prachtige quote die hoort bij een nieuwe organisatie: DE WIJZE REIZIGER.

Vol energie ben ik samen met een aantal gewaardeerde collega-coaches en consultants deze nieuwe organisatie aan het opzetten.
Een organisatie die zich volledig richt op Leiderschapsreizen, life changing journeys.

Waar we geloven dat:
• Mensen wijs zijn en over veel meer potentieel beschikken dan ze zich doorgaans bewust zijn;
• Je tijd en ruimte voor jezelf mag maken om tot inzichten voor groei te komen;
• Je buiten de gebaande paden helderder kunt kijken naar jezelf en je leven;
• De natuur een zeer krachtige coach is;
• We met elkaar op unieke plekken once-in-a-lifetime ervaringen creëren!

Langverwachte dromen komen uit. Twee enorme passies komen bij elkaar: reizen en mensen ontwikkelen. Ik ben zo blij om hier met jou te delen dat de eerste reis naar Zuid-Afrika definitief is. Een reis naar een continent waar mijn hart ligt, waar ik me thuis voel, waar ik volledig in verbinding met mezelf, de natuur en mijn omgeving kan zijn. De eerste reis met DE WIJZE REIZIGER gaat dus naar Zuid-Afrika!
 
“Reizen is kijken naar jezelf, tegen een andere achtergrond.”
 
DE WIJZE REIZIGER:
• Organiseert persoonlijke leiderschapsreizen in kleine, gelijkgestemde groepen naar bijzondere en magische bestemmingen wereldwijd.
• Kiest voor eenvoud, authentieke locaties en puur eten.
• Faciliteert jouw unieke transformatieproces.
• Om je te helpen met je ontwikkelvraagstuk maken we gebruik van beproefde coachmethodieken, -instrumenten, intuïtieve gaven & oeroude wijsheden. Je komt tot inzichten die je vooraf niet kunt bedenken.
• Zorgt voor programma’s met een blijvend effect, omdat we continu focussen, reflecteren en delen. We zetten de kracht van onze reizigers in om elkaar te ondersteunen en samen tot grotere hoogte te komen.
• Dit alles gaat gepaard met veel humor, enthousiasme en lachen. Als tegenhanger voor de diepgang in onze programma’s zorgen we voor een ontspannen sfeer.

De website is nog niet helemaal af, maar dat weerhoudt ons er niet van om toch al te gaan reizen.

Sta jij ook op een punt waarop jij je verder persoonlijk & professioneel wilt ontwikkelen én houd je van reizen - of droom je daar al tijden van – en heb je iets met Afrika? Lees dan
hier gauw verder.
 
De eerste leiderschapsreis onder onze nieuwe naam, gaat naar Zuid-Afrika van 10-18 november 2017. De reis gaat definitief door! Er gaan maximaal 6 deelnemers mee.

Terug
“Wees geen poel met stilstaand water, maar een bron die overstroomt.”

- Paulo Coelho -