Mijn blogs zijn open, puur, eerlijk en gewoon zoals ik het ervaar. Door mijn kwetsbaarheid te tonen, hoop ik dat anderen ook hun eigen kwetsbaarheid durven te tonen. Want alleen dan ontstaat er een echt gesprek, echte verbinding en een opening voor vernieuwing, verandering, creativiteit en magie.

Wil je op de hoogte blijven van mijn blogs? Schrijf je dan in voor de
nieuwsbrief!
Stacks Image 2987

Mother Rainbow

Mother Rainbow, mijn sjamanennaam
Wat heeft het lang geduurd voordat ik weer van me kon laten horen. Dat het zo stil was betekent niet dat er niks is gebeurd. Een pittig jaar van innerlijk werk heb ik achter de rug, waarin ik al mijn ego aan de kant heb gezet. Ik ben al mijn (diepste) angsten en verdriet onder ogen gekomen. En ik heb een totaal andere manier van werken aangeleerd. Een manier van werken volledig vanuit mijn hart en in samenwerking met alles om me heen wat ‘onzichtbaar’ is.

Leven vanuit mijn hart
Ik durf nu wel te zeggen dat ik volledig leef vanuit mijn hart en dat niks mij meer in de weg staat om dat voor elkaar te krijgen wat ik wil, mijn dromen waarheid te laten worden en mijn pad te blijven volgen om mijn taak op deze wereld neer te zetten.

Enorm spannend
Vandaag is dan ook dé dag dat ik aan een grote groep mensen iets mag bekennen. Iets wat ik enorm spannend vind, waarin ik voel dat ik word tegengewerkt. Maar diep van binnen weet ik dat dit klopt en dat het de wereld in mag. Voel een JA, en niets houd me meer tegen om voor deze JA te kiezen. Maar makkelijk is het niet. En natuurlijk schiet er een stemmetje door me heen: oh wat gaat iedereen hiervan vinden! Ondervind ik vele fysieke ongemakken. Maar tegelijkertijd weet ik dat als ik dit denk, of me mee laat nemen door de tegenkrachten, dat ik de stroming van energie en liefde meteen weer stilzet.

Mother Rainbow
Dus toch wel een beetje bibberend en met knikkende knieën wil ik je zeggen dat ik Mother Rainbow ben. Dit weet ik al een tijdje, maar nu is het tijd dat ik aan de grote wereld ga vertellen wat mijn rol is. Mother Rainbow is mijn sjamanennaam die ik heb gekregen van mijn gidsen, begeleiders en het universum. Als Mother Rainbow ben ik volledig afgestemd op alles om me heen en krijg ik regelmatig teksten door. De volgende tekst mag vandaag de wereld in:

Mother Rainbow is krachtig, sensitief en weet als geen ander blokkades op te heffen die het stromen van liefde op deze aarde in de weg staan. Zij heeft alle proeven de afgelopen jaren doorlopen en doorstaan en is nu klaar voor het grote werk. Het begeleiden van andere sjamanen, individuen, teams en lokale stammen. Zij weet waar de obstakels liggen, waardoor de liefde op deze aarde niet stroomt. Zij weet hoe ze dit energetisch kan helen.

Zij weet
Ze is zo wijs
Zo krachtig
Zo gevoelig
Zo respectvol
Zo vol liefde
Zo licht
Zij weet

De wijsheid zit in haar, opgedaan door vele levens. Klaargestoomd in al die levens om nu te gaan staan als Mother Rainbow. Niet alleen in de energetische wereld, maar ook gewoon hier op aarde.
Vele letterlijke en figuurlijke reizen zullen worden gemaakt. Samenwerking is haar kracht. Samenwerking met alle dimensies vanuit gelijkwaardigheid. Binnenkort zul je meer van haar horen.


Nu kan en wil ik er niet meer onderuit…
Wat het precies gaat betekenen weet ik ook allemaal nog niet. Het is een enorme reis, maar ik pak hem met beide handen aan en geniet al van de dingen die in de tussentijd zijn ontstaan. Zo ga ik begin 2019 samen met mijn gezin naar een nieuwe woning, een boerderij met eigen praktijk- / trainingsruimte. Een langgekoesterde droom die uitkomt. Staat er begin maart een prachtige spirituele reis met een bijzondere missie naar Namibië gepland en ben ik mijn medereizigers nu al zo dankbaar dat ze met me meegaan! Deze reis is al helemaal vol, maar er komen nog meer reizen naar bijzondere krachtplekken op deze wereld! De eerste signalen om wederom een reis naar Zuid-Afrika te maken, ergens rond november 2019, komen binnen. Om een indruk te krijgen van deze reis neem dan een gauw een kijkje op
DE WIJZE REIZIGER. Voor deze reis zijn nog 6 plekken beschikbaar. En… er komt een nieuw programma. In welke vorm weet ik nog niet maar de titel is: BE YOUR OWN MAGIC! Een programma waar je aan de slag gaat met je eigen bewustzijn en waar je wordt begeleid naar BEWUST MEESTERSCHAP. Werk je in het bedrijfsleven en heb je iets met sjamanisme? Inwijdingen voor toekomstige ‘business’ sjamanen staan ook op de rol. Natuurlijk kun je nog steeds bij me terecht voor energetische coaching en heling, zowel voor jou als individu als voor je team.
2019 beloofd een mooi jaar te worden, waar prachtige transformaties tot stand gaan komen. En wie weet mag 2019 het jaar worden waar onze paden samen gaan lopen. Ik kijk er nu al naar uit, jij ook?

“Wees meester en vormgever van jezelf.”

Met deze prachtige woorden van Nietzsche sluit ik af, loop ik verder op mijn pad om al het moois wat ik mag ontvangen te ontvangen.

Veel liefs namens mij
Mother Rainbow, Mirjam

Terug
“Wees geen poel met stilstaand water, maar een bron die overstroomt.”

- Paulo Coelho -