Mijn blogs zijn open, puur, eerlijk en gewoon zoals ik het ervaar. Door mijn kwetsbaarheid te tonen, hoop ik dat anderen ook hun eigen kwetsbaarheid durven te tonen. Want alleen dan ontstaat er een echt gesprek, echte verbinding en een opening voor vernieuwing, verandering, creativiteit en magie.

Wil je op de hoogte blijven van mijn blogs? Schrijf je dan in voor de
nieuwsbrief!
Stacks Image 3013

Een magische heling met veren, stenen en een familieketting

Vandaag kwam er een klant bij me langs, nou eigenlijk een hele oude vriendin van me! Ook zij was op mijn aanbod ingegaan om ‘de schouw’ bij mij thuis eens te komen ervaren. Eigenlijk hadden we twee weken geleden al een afspraak staan, maar die werd door haar afgezegd omdat ze teveel aan haar hoofd had. Omdat ik haar thuissituatie ken en ik zo met haar te doen had, heb ik me op haar afgestemd en gevraagd wat ik nog voor haar kon doen op afstand en of ze belemmerd werd door energieën. Het laatste bleek het geval, maar meteen kreeg ik ook door dat ze nog voor mijn vakantie langs moest komen, omdat de heling die ze mag ontvangen haar en haar gezin zou gaan helpen. Ik stuurde haar mijn tekst die ik doorkreeg en zo ontstond er een nieuwe afspraak voor 28 juni. Of te wel vandaag!

De voorbereiding
Voordat iemand bij me langs komt, stem ik altijd even af en stel ik de vraag: welke boodschap mag ik doorgeven en wat mag er vandaag gebeuren? Dit schrijf ik op en neem ik mee voor de sessie die gaat plaatsvinden. Daarnaast verbind ik me met de aarde- en de zonenergie en de energie van mijn hart. Ik bescherm me voor eventuele energieën van buitenaf en voel bij mezelf wat ik allemaal nodig heb.

De brievenbus
Ik weet niet waarom, maar ik wilde ook nog even naar de brievenbus lopen. En daar vond ik een pakketje. Oh eindelijk: de kettingen zijn binnen. Een paar weken geleden kwam ik zomaar op een site met een ketting en ik wist meteen dat ik die moest bestellen. Ik dacht eentje, maar nee, het moesten er drie worden. Waarom? Geen idee en ik dacht: ach leuk, kan ik altijd aan iemand geven. Deze drie kettingen waren er nu eindelijk.

Goud papier
Bij het openmaken van het pakketje komt meteen door: geef een van de kettingen aan je klant. Zal ik het nog inpakken? Ja, en prompt voel ik dat dat in goud papier moet. Waarom? Geen idee. Ik pak het netjes in en gevoelsmatig zet ik het in de schouw neer. Straks ga ik het haar geven, als dank voor de contacten die ze voor mij heeft gelegd. Oh ja, en ik voel dat de kaarsjes aan moeten. Ik ga gauw nog wat water opzetten voor de thee en prompt heb ik een enorme pijn in mijn linkerschouder. Ik weet dat de klant in de buurt is en blijkbaar heeft ze energieën bij zich die niet in huis mogen komen. Ik haal de energieën geeuwend en boerend bij haar weg (op afstand) en bij de laatste boeren gaat de deurbel. Daar staat ze, blij en vrolijk, helemaal niet bewust van het feit dat ze nog een energie bij zich heeft.

Heling in de schouw
We praten wat bij en daarna bereid ik haar langzaam voor op wat de heling inhoudt en wat van haar wordt verwacht als ze plaatsneemt in de schouw. Eigenlijk niks, want ze hoeft alleen in de OVERGAVE te gaan en te ZIJN. Nadat zij zich heeft geïnstalleerd in het hoekje van de schouw pak ik mijn stoel en open ik het veld. Een bewustzijnsveld waarop ik intune en waarmee ik samenwerk. Ik vraag of de klant de heling mag krijgen die nu bij haar past en zo gaan we aan de slag. De eerste fase is eigenlijk altijd het loslaten van zaken die niet meer functioneel zijn. Stenen, veren, kaarten pak ik intuïtief erbij en ik weet precies wanneer ik wat waar moet neerleggen. Via mijn lichaam wordt er veel losgelaten. Ineens voel ik een enorme zwaarte om mijn nek en besef me dat er een ketting om haar nek zit. Een ketting die te maken heeft met zwarte magie. Ze mag nu afstand doen van deze ketting en de samenwerking tussen mij en de energie van de schouw zorgen ervoor dat de ketting wordt opgelost. Vervolgens voel ik dat zwarte drek langzaam via haar lijf, voeten en de grond haar systeem verlaat en dat ze los is van deze ketting. Haar harnas wordt langzaam opgelost.

Verbinden met de energie
Na het loslaten van zaken die niet meer functioneel zijn, mag ik haar verbinden met de energie van de Indianen, de vogels in de lucht en de rode aarde. Ook wordt ze verbonden met de energie van de regenboog en het zonlicht van de opkomende zon. Na het verbinden wordt heel duidelijk aan haar doorgegeven: Je hoeft niet meer te zorgen. Je mag nu ontvangen.

Visualisatie
Ik vraag haar middels een visualisatie haar armen te spreiden en zich te openen met haar hart. Ze ontvangt wat ze mag ontvangen. En ik krijg door dat ik de ketting op dit moment aan haar moet geven. Huh, oké dan doe ik het nu, was niet mijn plan, maar het zal wel kloppen. Ik geef haar de ketting en ik besef me dat de energie die nu aan deze ketting is verbonden, omdat het al een tijdje in de schouw lag, met haar mee mag naar huis, naar haar gezin. Het is niet voor niks een familieketting!

Deze energie en de ketting mag ze ontvangen, helemaal in haar hart. En wat het allemaal gaat brengen, dat weten we niet. Maar ik vertrouw erop dat het geen toeval meer is dat de afspraak twee weken geleden niet doorging, vanochtend de ketting in de brievenbus lag en dat deze nu met haar mee mag naar huis. Hoe bizar, maar het gebeurt echt!

Alles is één
Op het moment dat ik denk dat de heling klaar is, voel ik een mannelijke energie komen. Geen idee wie het is. Ik krijg door dat ik een bepaalde steen mag pakken en ineens weet ik het. Dit is haar partner. Deze energie/partner staat nog buiten de schouw, ik geef hem toegang en laat hem voor haar plaatsnemen. Ik vraag aan haar of ze zich wil verbinden met hem en samen worden ze één. Ik weet dat ze op een hoger level nu worden verbonden en dat dat niet voor niks is. Blijkbaar zijn ze er klaar voor om samen een nieuwe stap te maken.

Op deze aarde
Bij het openen van mijn ogen zie ik tranen op haar gezicht en vraag hoe het met haar gaat. Prompt leg ik intuïtief nog mijn handen op haar knieën, om haar nog extra stevig neer te zetten op deze aarde. Ja, ze mag het echt samen met hem op deze aarde gaan doen. Wat dat ook mag zijn. Ik bedank alles en iedereen die aanwezig was bij deze scholing en vraag of ze rustig haar tijd neemt om de schouw te verlaten.

Elfjes
Na het verlaten van de schouw zie ik de kaarsen branden en vraag ik haar: Heb jij trouwens iets met elfjes? Ja, zegt ze… Hoe bizar… ik voelde dat ik de kaarsjes aan moest zetten, waar de elfjes mee verbonden zijn. En zo heeft er vandaag weer een magische heling plaatsgevonden, een heling waar alles verbonden is, alles één is!

Terug
“Wees geen poel met stilstaand water, maar een bron die overstroomt.”

- Paulo Coelho -