Mijn blogs zijn open, puur, eerlijk en gewoon zoals ik het ervaar. Door mijn kwetsbaarheid te tonen, hoop ik dat anderen ook hun eigen kwetsbaarheid durven te tonen. Want alleen dan ontstaat er een echt gesprek, echte verbinding en een opening voor vernieuwing, verandering, creativiteit en magie.

Wil je op de hoogte blijven van mijn blogs? Schrijf je dan in voor de
nieuwsbrief!
Stacks Image 3026

BE AND OWN YOURSELF

Wow wat een maand. Ik had nooit durven dromen dat ik op mijn aanbod zoveel reacties zou krijgen en dat mijn agenda afgelopen maand helemaal vol zou staan met afspraken. Het was genieten, het stroomt eindelijk na al die jaren van innerlijk werk! En zo gaaf dat dit nu ook allemaal bij mij aan huis, op mijn krachtplek, de schouw, mag plaatsvinden. Wie had dat een jaar geleden kunnen bedenken? Nou ik niet. En wat het allemaal gaat brengen voor de toekomst dat weet niemand. Ook ik kan me alleen nog maar overgeven aan het proces en iedere dag in het nu ervaren wat er mag gebeuren en ontstaan. En ik moet zeggen; dat gaat me steeds makkelijker af. En het is zo veel relaxter en leuker om zonder een ‘harnas van moeten en onbewuste blokkades’ te mogen werken en leven. Om steeds meer te kunnen en mogen vertrouwen op mijn intuïtie in mijn helingen, in mijn bedrijf en in de dagelijkse dingen die voorbij komen. Eigenlijk in alles wat ik doe.

Ik gun dit echt iedereen. Dit wil niet zeggen dat ik zelf geen helingen meer heb, nee vrijwel dagelijks is er iets dat ik mag loslaten en leer ik nog van mensen die bij me langskomen. Het enige verschil is dat het nu een vast onderdeel van mijn leven is geworden. Het hoort er gewoon bij en ik weet inmiddels dat er altijd wat moois voor terugkomt.

Unieke helingen
Iedere heling is uniek en is anders. In mijn praktijk en mijn eigen proces komen vele soorten thema’s aan bod. Altijd passend bij waar je bent in je ontwikkeling. Maar één feit staat: het is echt de tijd om los te komen van wat jou niet meer dient. We gaan nu echt de shift maken van hoofd naar hart. Ik zie om me heen dat al veel mensen een soort van ‘gedwongen’ worden om naar zichzelf te gaan luisteren, maar het zelf nog niet echt door hebben dat ze een verschuiving aan het maken zijn, of in ieder geval uitgenodigd worden om die verschuiving in te stappen. En wat ben ik enorm dankbaar dat ik met mijn eigen groeiproces en deze krachtplek nu vele mensen mag begeleiden om al die blokkades los te laten die je nog tegenhouden om volledig vanuit je hart te kunnen leven, naar jezelf te luisteren.

Overgave en vertrouwen
En weet je…. het gaat eigenlijk allemaal vanzelf, het enige wat je hoeft te doen is je overgeven aan wat zich bij jouw aandient. Je hoeft alleen maar te luisteren naar jouw signalen in jouw lijf. Vecht niet langer tegen het ongemak, maar ga het loslaten. De samenwerking tussen de schouw en de energie die ik bij me draag werkt echt heel bijzonder. Ik sta er elke dag versteld van wat er gebeurt en soms geloof ik gewoon niet wat er allemaal kan. En nog belangrijker, na de heling voelen de mensen zich juist heel erg fijn, dichter bij zichzelf en verlost van iets dat ze bij zich droegen!
Soorten helingen en verbindingen
Er zijn allerlei soorten blokkades in je systeem aanwezig. Deze blokkades dienen eerst geheeld/getransformeerd/losgelaten te worden om je vervolgens weer te kunnen verbinden met ‘nieuwe’ dingen. Nou ja nieuw, je krijgt weer toegang tot jouw echte ware kracht en talenten, wat tot op heden geblokkeerd is geweest door allerlei gebeurtenissen uit dit leven, vorige levens, familielijnen en collectieve issues uit ons mens zijn. Laatst vroeg iemand mij: ‘Maar wat is dan jouw specialisme?’ Dat is het kunnen doorvoelen en het helen van blokkades op allerlei niveaus, veroorzaakt door vele verschillende dingen. En dan heb je het over:

• Het transformeren van blokkerende energieën, die niet van jou zijn
• Opschonen en helen van je voorouderlijnen
• Heling van blokkades uit vorige levens
• Heling van het eigen ego
• Heling van kindstukken
• Karma heling
• Heling van systemische lijnen binnen relaties, tussen verschillende mensen

En wat absoluut aan het veranderen is, is dat we niet meer hoeven te weten wat er precies wordt geheeld en waarom. Het mag gewoon weg. Geen moeilijke analyses en overpeinzingen meer in je hoofd. Nee, zo snel mogelijk naar het hart, dat is het enige wat ik continu te horen krijg! En wanneer je zaken hebt losgelaten/geheeld, ontstaan vaak een of meerdere van deze resultaten:

• Vrij voelen van familiesystemen/mannen- en vrouwenlijn
• Beter je grenzen aan kunnen geven, omdat je meer bij jezelf kan blijven
• Het stoppen van piekeren, negatieve gedachten en een continu gevoel van onrust
• Geen vage pijnklachten hebben, of begrijpen hoe je ze zelf kan helen
• Weten hoe je je energielevel beter in balans kan houden
• Makkelijker kunnen verbinden met anderen (collega’s, klanten), zonder dat je meteen last krijgt van hun emoties/energie
• Intuïtief kunnen leidinggeven/managen/coachen/ondernemen
• Je beter kunnen beschermen tegen de soms ‘heftige’ energie van anderen of van bepaalde plekken
• Ben je heldervoelend, -horend, -ziend? Dan kun je dit eindelijk als talent gaan inzetten
• Leren zien van signalen, zoals bepaalde cijfercombinaties, vlinders, veren, vogels etc.
• Ontdekken en weten welke energie bij jou hoort en welke bij de ander
• Gewoon blij kunnen zijn met wie je bent en wat je doet, minder schaamte voelen en dat dat helemaal oké is
• Ervaren van meer innerlijke rust
• Groei naar een hoger bewustzijnslevel


Enkele ervaringen
Je loopt een geweldige ruimte in, dan zie je de indrukwekkende schouw. Als je hier in mag gaan zitten, dan weet je niet wat er gebeurt.
Mijn ervaring was aan de ene kant een geweldige rust die over mij heen kwam en aan de andere kant begonnen mijn benen te trillen. Zo bizar, ik kon ze niet stilhouden. Na een tijdje kreeg ik een paar kristallen in mijn handen waardoor het trillen stopte en ik weer ‘lichter’ werd. Thuis nog veel gegeeuwd om deze niet bij mij behorende energie uit mijn lijf te laten gaan. Het uiteindelijke resultaat was heerlijk. (B.vd K.)

Op het moment dat ik in de schouw ging zitten voelde ik een intense energie mijn voeten in stromen. Ik voelde dat er heel snel oud verdriet en pijn mijn aura uitgezogen werd. Het was een enorme liefdesdeken die over me heen werd gelegd. Het was een bijzondere ervaring waarvan ik nog een aantal dagen heb mogen nagenieten. Ik heb letterlijk een verbinding met de schouw mogen maken, en als ik me afstem op de schouw, voel ik dat er weer heling ontstaat. Heel bijzonder, deze schouw en het huis hebben een sterke energetische verbindende taak! (J.v.R.)

Al zittend naast de schouw voelde ik de krachtige aarde(nde) energie. Alsof ik subtiel en liefdevol naar de grond/de schouw getrokken wordt. In de schouw voel ik me veilig en geborgen. Rust komt over me heen en ik keer ‘makkelijk’ naar binnen. Voel mezelf, mijn kern en een bepaalde energetische aanwezigheid als vleugels om me heen geslagen. Een plek waar ik tot mezelf kom. Jij voegde een steen en een veer toe en ik voelde mijn vleugels weer. Wat me een heerlijk vrij gevoel gaf. (S.E.)
Toen het moment daar was dat Mirjam en ik elkaar mochten ontmoeten, voelde ik in eerste instantie wat weerstand. Maar toen ik daadwerkelijk plaatsnam in de krachtplek, werd ik er helemaal in opgenomen. Het was alsof de zwaartekracht van alle kanten kwam. Wat een bijzondere beleving! Wat volgde was een lange, diepe eenheidservaring. Een waardevolle, meditatieve reis naar binnen waar ik heel helder de verbinding met mijzelf kon hervinden, ervaren en de balans herstellen, of in ieder geval een begin maken. Een weg naar binnen die leidt naar harmonie in jezelf, waardoor je alles veel helderder kunt zien. Zo’n eenheidservaring is een medicijn voor de ziel. Een beschouwende reis naar innerlijke rust, groei en bewustzijn. Waarin ik bovenal heb ervaren thuis te mogen komen bij mezelf, waar, zoals Mirjam ook zegt, alles al is... (E.v. S)


Ik voel aan alles dat er prachtige diensten mogen gaan ontstaan, maar weet ook dat ik het met mijn hoofd niet kan forceren en dat die diensten ontstaan op het moment dat de tijd er rijp voor is. De tijd is nu rijp voor twee mooie individuele programma’s. En met heel veel plezier wil ik met je aan de slag, tenminste als jij dat ook wilt. Interesse? Kijk gauw verder. Voel vooral of het iets is voor jou, laat je hoofd er niet tussen komen en als je een JA voelt, neemt dan
contact met me op! Ik gun je deze trajecten van harte.

BE AND OWN YOURSELF en BE YOUR OWN RAINBOW MASTER

Terug
“Wees geen poel met stilstaand water, maar een bron die overstroomt.”

- Paulo Coelho -