Mijn blogs zijn open, puur, eerlijk en gewoon zoals ik het ervaar. Door mijn kwetsbaarheid te tonen, hoop ik dat anderen ook hun eigen kwetsbaarheid durven te tonen. Want alleen dan ontstaat er een echt gesprek, echte verbinding en een opening voor vernieuwing, verandering, creativiteit en magie.

Wil je op de hoogte blijven van mijn blogs? Schrijf je dan in voor de
nieuwsbrief!
Stacks Image 2956

De puzzel van passies!

Slovenië november 2014
Daar reden we dan, vroeg in de ochtend op weg naar het vliegveld.
Het ging echt gebeuren. Het was ooit een droom en nu werd het werkelijkheid! We gingen toch echt op stap met elf mannen en vrouwen, collega-coaches en deelnemers die met ons deze reis wilden maken! Ieder met zijn of haar eigen verwachtingen en persoonlijke vraag. DE REIS die we nu met elkaar gingen beleven en diep van binnen mochten ervaren en voelen.

Natuur, reizen en mensen ontwikkelen… mijn drie passies kwamen bij elkaar. Wie had dat kunnen dromen? Dit voelde zo goed!

Een wonderlijke natuur, met een witte magische deken van sneeuw, een helderblauwe lucht die alle stress deed vergeten. En gouden zonnestralen die warmte en energie gaven. Hoe mooi kon het zijn?

Prachtige mensen, vol verwondering en in verbinding met zichzelf, op zoek naar de antwoorden waarvoor ze kwamen.

Geweldige collega’s, allen met een enorm open hart, respect voor elkaar, met ambities en volle liefde voor het vak en het ontwikkelen van mensen. Wat heb ik me vrij gevoeld en vooral mijn innerlijk gevoeld! Ik ben eeuwig dankbaar voor deze magnifieke samenwerking.

Mijn persoonlijke reis die ooit heel ver weg begon… hier in Slovenië vielen alle puzzelstukjes op hun plek. Een ding is zeker ‘Dare te Dream’.

Zo mooi, emotioneel, dankbaar, vanuit liefde, in verbinding, met respect, vrijheidsgevoel, bijzondere inzichten, genieten…. Ja, het was werkelijk een reis vanuit kwetsbaarheid, met hoofd, hart en kracht! Reisgenoten: bedankt! Collega’s: op naar nog meer prachtige reizen in de toekomst.

Vol enthousiasme kijk ik nu uit naar het vervolg.
De volgende reizen staan al gepland. En jij bent van harte welkom.
The journey of a thousand miles begins with a single step (Lao Tsu).

Terug
“Wees geen poel met stilstaand water, maar een bron die overstroomt.”

- Paulo Coelho -