WORKSHOP SCHITTER!

Kracht door inzicht

Ben jij een vrouw en verlang jij er ook zo naar om:
• Even onbereikbaar te zijn en tijd aan jezelf te besteden?
• Je te verbinden met gelijkgestemden?
• Te reflecteren op je keuzes en je ontwikkeling in al je rollen (vrouw, moeder, collega, leider, partner, dochter en nog veel meer)?
• Meer energie te hebben? 
• Definitief ergens afstand van te willen doen?
• Een liefdevol leven te leiden?
• Gewoon te mogen ZIJN en niet meer zo hard te willen werken en/of te vechten?


Kom dan naar de workshop SCHITTER!
Een verbindende, inspirerende en magische workshop.


We leven in een wereld van doelgerichtheid, dóen en een ‘gezonde vorm van competitie’. Elementen van mannelijke energie. Dit heeft bloeiende bedrijven en welvaart voor velen opgeleverd. Maar de kosten zijn hoog: we raken uitgeput. De wereld roept om meer vrouwelijke energie: meer ‘zijn’ in plaats van doen, krachten bundelen, meer gezamenlijkheid en flow creëren en meer zachtheid laten zien.

Met behulp van elementen uit mindfulness, onze trainings- en coachpraktijk en onze intuïtieve gaven helpen wij jou jouw mannelijke en vrouwelijke energie meer in balans te laten zijn, nieuwe dingen te ervaren en je zelfinzicht te vergroten.

Een workshop met een magisch randje, waar onbekende zaken aan het licht komen en naar het licht gaan! Waar mensen zich weer krachtig voelen, ruimte voelen, de energie weer voelen stromen, vertrouwen krijgen en / of rust ervaren. A life changing moment!

SCHITTER 1-daagse
Najaar 2018
Datum volgt zsm

Stacks Image 2118
De workshop vindt plaats vanaf 8 deelnemers.

Locatie:
Huis de Wiers
Wiersedreef 3
3433 ZX Nieuwegein (Vreeswijk)

Meld je
hier aan.

Mirjam van den Boezem & Dorien Witte zijn ervaren coaches die ervan genieten mensen te verbinden met anderen en zichzelf, die transformaties in gang zetten, die vanuit hun hart – met gevoel en verstand – mensen tot actie helpen overgaan, die graag hun kennis en ervaring delen met anderen.

Stacks Image 2132


“Het samenzijn met Mirjam en Dorien voelt als een veilig warm bad, als thuiskomen. Groei, nieuwe inzichten, creativiteit en energie neem je mee naar huis. De manier waarop Mirjam en Dorien ons als groep begeleiden, is van een heel hoog niveau en absoluut onderscheidend. Zuiver & professioneel, krachtig en kwetsbaar, open & nieuwsgierig, praktisch & hollistisch, zijn van hun op toepassing.”ERVARINGEN VAN VOORGAANDE DEELNEMERS AAN DE WORKSHOP SCHITTER!


“Voor mij was het een zeer goed verzorgde en gezellige dag met gelijkgestemden, waarin ik op een fijne manier stil kon staan bij mezelf. Dorien en Mirjam, jullie spelen erg goed in op de behoeften van de groep en jullie weten een veilige sfeer te creëren. Ik vond het een fijne afwisseling tussen theorie en praktische oefeningen.”

Saskia E.
“De workshop SCHITTER! heeft mij geïnspireerd! De gelegenheid om weer even stil te staan bij mijn levensvragen en persoonlijke thema’s, welke niet veranderen van inhoud maar wel van dimensie door er op regelmatige basis de tijd en ruimte voor te nemen. Ik heb inmiddels al vele varianten van training en coaching voor persoonlijke ontwikkeling meegemaakt. De manier waarop Dorien en Mirjam deze workshop begeleiden is echt van een heel hoog niveau en absoluut onderscheidend te noemen. Zuiver & Professioneel, Krachtig & Kwetsbaar, Open & Nieuwsgierig, Praktisch & Holistisch, al deze begrippen zijn op hun aanpak van toepassing. Het maakt dat je je als deelnemer heel snel veilig en vertrouwd voelt om je open te stellen en je zelf te zijn, met al je facetten en kleuren. Het heeft me opgeladen en weer meer in balans gebracht en dat is waar veel vrouwen naar op zoek zijn! Ik zeg: gun jezelf of je medewerker deze kans op meer balans, zij is het zeker waard / jij ben het zeker waard.”

Nastasja v. O.

“You have to know what sparks the light in you, so that you, in your own way, can illuminate the world.”

- Oprah Winfrey -

“Wil je aan jezelf werken? Dan is deze workshop echt een AANRADER! Het was jammer dat aan deze dag een einde kwam.”

- Inge B -